Home | Loonadministratie

Loonadministratie Almelo

Heeft u personeel in dienst? Dan krijgt u te maken met salarisadministratie; voor velen een minder prettig aspect van het ondernemerschap. Voor het uit handen geven van uw loonadministratie in Almelo en verdere omgeving bent u daarom aan het juiste adres bij IP Administraties. Wij nemen alles wat u wilt uit handen, zodat u zich op uw core business kunt blijven focussen.

Schakel vandaag nog onze professionele hulp in en doe er uw voordeel mee.

Neem contact op

Eigenaar

Alles voor u geregeld

Dat loonadministratie voor veel ondernemers een last is, blijkt maar uit de groeiende populariteit van payroll services. Het nadeel van payroll is echter dat u dan technisch gezien niet meer de juridisch werkgever bent. Wilt u dit niet? In plaats daarvan kunt u gebruik maken van een professioneel loonadministratiekantoor zoals IP Administraties. Wij regelen alle aspecten van de salarisadministratie:

Loonstroken opstellen

Opmaken van jaaropgaves

Aangifte loonbelasting

Financiële zaken m.b.t. ziekte/verzuim

Berekeningen voor pensioenen

Berekeningen voor afdrachten naar bedrijfsverenigingen

Werkgeverslast

Met andere woorden:

Wij ontzorgen u volledig. Natuurlijk kunt u zelf kiezen wat u uit handen wilt geven. Voor ons maakt het niet uit of het om de complete administratie of slechts een deel hiervan gaat. Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij overal mee uit de voeten kunnen en alles zorgvuldig en vakkundig voor u regelen. Zo bieden wij u echt complete dienstverlening!

Eigenaar

Service naar uw wensen

Dat uw onderneming uitermate belangrijk voor u is, snappen wij maar al te goed. Daarom doen wij er alles aan om onze service zo goed mogelijk bij uw bedrijf aan te laten sluiten. We denken continu met u mee en bieden u niets minder dan de meest persoonlijke service. Dit begint al bij het geheel kosteloze kennismakingsgesprek, wat bij voorkeur bij u op locatie plaatsvindt zodat beide partijen een goede indruk van elkaar hebben. Op die manier zorgen we dat we van begin tot eind aan al uw wensen en behoeften voldoen.

Hulp bij uw loonadministratie nodig? Schakel IP Administraties uit Almelo in of vraag eerst meer informatie op via tel. 0546-843395 of het online contactformulier. Onze medewerkers staan u met alle plezier te woord.

Schakel vandaag nog onze professionele hulp in en doe er uw voordeel mee.

Neem contact op

IP Administraties