Home | Starters

Starters

Het starten van een bedrijf brengt veel drukte met zich mee. Zo bent u verplicht om een administratie te voeren. Vaak een tijdrovende klus. Belangrijk is dat u vanaf het begin van uw bedrijf meteen op de juiste manier te werk gaat. Maar, hoe richt u uw administratie het beste in, aan welke voorwaarden moet een factuur voldoen en is de aanschaf van een eenvoudig boekhoudpakket verstandig? Moet u een zakelijke rekening openen? Welke rechtsvorm kiest u? Is het verstandig een bedrijfsplan op te stellen?

Allemaal vragen waarmee IP Administraties u graag op weg helpt. Wij hebben in de afgelopen jaren vele beginnende ondernemers geholpen om een goede (administratieve) start te maken.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de gehele administratie uit te besteden aan IP Administraties. Wij verzorgen dan de BTW-aangifte, het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting, het contact met de Belastingdienst, dat uw debiteuren op tijd betalen en uw crediteuren op tijd hun rekeningen krijgen betaalt. Informeer naar de mogelijkheden en we zorgen samen voor een goede start.

Schakel vandaag nog onze professionele hulp in en doe er uw voordeel mee.

Neem contact op

Eigenaar
IP Administraties